logo


Wie kunnen er gebruik maken van een budgetcoach?

rekenmachine (16K)

In Nederland bestaan diverse mogelijkheden voor schuldhulpverlening via reguliere instanties zoals de gemeente. Hier komt echter niet iedereen voor in aanmerking. Bovendien werken deze organisaties volgens ťťn vast traject met strikte voorwaarden en vaak zijn er lange wachttijden. Een budgetcoach past zijn traject aan op de persoonlijke situatie van zijn cliŽnt om erger te voorkomen.

FinanciŽle problemen komen vaker voor dan u denkt, namelijk in alle lagen van de bevolking. Het gebeurt niet alleen mensen met een laag of minimum inkomen, maar ůůk bij gezinnen met tweeverdieners met een modaal inkomen of zelfs een boven modaal inkomen.

Elke particulier, zelfstandig ondernemer of instelling kan een budgetcoach inschakelen. Eigenlijk iedereen die behoefte heeft aan professionele hulp bij financiŽle achterstanden, kan gebruik maken van deze diensten.
Naast diensten voor particulieren bieden wij ook (coachings)trajecten aan voor bijvoorbeeld het CWI, de gemeente, woningbouwvereniging en andere bedrijven of instellingen. Ook als er binnen uw organisatie medewerkers zijn die te maken hebben met financiŽle problemen kan het bedrijf ook de hulp inroepen van een budgetcoach.